2020-07-21 15:57:19

Obavijest o udžbenicima

U nastavku pročitajte obavijest o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za sljedeću školsku godinu.

Poštovani roditelji,

udžbenici za sljedeću školsku godinu, za obvezne kao i za izborne predmete, osigurani su od strane Ministarstava znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Općina Velika osigurala je sredstva za druge obrazovne materijale – radne bilježnice, vježbenice, zbirke zadataka, mape za građanski odgoj i kutije s radnim materijalom za tehničku kulturu. Sve navedeno učenici će dobiti besplatno prvog nastavnog dana nove školske godine i to na klupama u svojim učionicama. Mape za likovnu kulturu nemojte kupovati prije početka školske godine zbog neizvjesnosti oko pandemije koronavirusa. Kad učenici krenu u školu, dobit ćete Narudžbenice  i ako budete željeli, mape ćemo naručiti preko škole.

U školskoj godini 2020./2021. u uporabi će biti dvije vrsta udžbenika:

1.       POSTOJEĆI UDŽBENICI -  (nabavljeni za školsku 2019./2020. godinu), to su udžbenici za 1. i 5. razred iz Kataloga odobrenih udžbenika za šk. godinu 2019./2020. i udžbenici  za 4. i 8. razred iz Kataloga odobrenih udžbenika za šk. godinu 2014./2015. Ti su udžbenici radnog karaktera i zamijenit će se novim.

2.       NOVI UDŽBENICI – udžbenici za 2.,3.,6., i 7. razred (osim biologije, kemije, geografije i fizike) i za 8. razred biologija, kemija i fizika

Udžbenici su vlasništvo škole i na kraju 2020./2021. školske godine moraju se vratiti u školu u skladu s Naputkom o načinu uporabe , vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranim sredstvima iz Državnog proračuna i Zakonom o udžbenicima.

ravnatelj Zdravko Barun

 

 


Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Velika